• APA - element esential al vietii !
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

INFORMARE POIM


BACĂU - 16 iulie 2019

Sprijin pentru pregătirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, în perioada 2014-2020”.

Cod proiect 106161

 

În zilele de 1 și de 4 iulie 2019, la sediul S.C. Compania Regională de Apă Bacău S.A. - Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău -  au avut loc seminarii de prezentare a Studiului de fezabilitate și a Documentațiilor de Atribuire elaborate în cadrul Aplicației de Finanțare pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, în perioada 2014-2020”.

 

Aceste seminarii, susținute de către experții firmei de consultanță TADECO Consulting, au avut ca obiect informarea reprezentanţilor Unităţilor Administrativ Teritoriale beneficiare, cu privire la stadiul elaborării Studiului de Fezabilitate și a Documentațiilor de Atribuire.

Au fost, de asemenea, prezentate modificările solicitate de către experţii JASPERS în urma vizitei la fața locului din luna aprilie 2019, privind soluţiile tehnice pentru infrastructura de apă şi de canalizare ce va fi realizată prin POIM 2014-2020.

 

Alături de reprezentanții Unităților Administrativ Teritoriale - beneficiarii finali ai investiţiilor, au fost prezenţi reprezentanții ADIB și cei ai Consiliului Județean Bacău.

 

Program cofinanțat din Fondul de Coeziune prin

Programul Operațional Infrastructură Mare

 

Pentru informatii suplimentare vă rugăm să vizitati pagina www.apabacau.ro, sectiunea Investitii - POIM 2014-2020 sau să contactati reprezentanții S.C. C.R.A.B. S.A. Bacău din cadrul

Unitătii de Implementare a Proiectelor:

Adresa: str. Henri Coanda, nr. 2, BACAU

Persoana de contact: Andreea IFTIME (Responsabil cu publicitatea)

Telefon / Fax: 0234.55.00.23

Adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Modalitati plata facturi

Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin:
platforma on-line;
 
logo netopia o aplicatie on-line disponibila pentru dispozitivele iOs si Andoid;
♦ aplicatia de mobil disponibila in Google Play, AppStore si App Gallery;
terminalele:
♦ casieriile proprii situate in str. Narciselor - nr. 14 si str. 9 Mai - nr. 80, de luni pana vineri, intre orele 09.00 -16.00;
♦ ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
♦ serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
♦ O.P. in urmatoarele conturi: vezi lista.
Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului!

Proiect POSMEDIU

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului:
„Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”.
Pentru detalii despre acest proiect accesati butonul:
 
buton POS
 
Rezultatul așteptat al proiectului îl repezintă creșterea gradului de acoperire a populației cu servicii de alimentare cu apă și canalizare până la un procent de 90% din aglomerările urbane incluse în proiect: Bacău, Moinești, Buhuși, Dărmănești și Tîrgu Ocna