• APA - element esential al vietii !
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

DESPRE NOI


S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A. (S.C. C.R.A.B. S.A.) s-a infiintat ca urmare a fuziunii prin contopire intre S.C. COMPANIA DE APA BACAU S.A. si S.C. APASERV S.A. BACAU, aprobata prin H.C.L. Bacau nr. 223 din 30.07.2009 si H.C.J. Bacau nr. 122 din 20.07.2009 si a eliberarii certificatului de la Registrul Comertului din data de 28.09.2010.
 
S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A. este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate comerciala pe actiuni, capitalul social initial, in valoare de 24.047.170,00 lei, fiind detinut de 69 de actionari, din care actionar majoritar este Municipiul Bacau.
 
Conform codului CAEN, S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A. are ca obiect principal de activitate captarea, tratarea si distributia apei (cod CAEN 360 - 3600), iar ca obiecte secundare de activitate productia, transportul si distributia energiei electrice (cod CAEN 351 - 3511), colectarea si epurarea apelor uzate (cod CAEN 370 - 3700), transporturi rutiere de marfuri si servicii de mutare (cod CAEN 494 - 4941), activitati de testari si analize tehnice (cod CAEN 712 - 7120) si alte activitati de servicii (cod CAEN 960 - 9609).

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A. detine licenta clasa 1, cu numarul 5210 din 11.01.2021, acordata de catre A.N.R.S.C. pentru prestarea serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare.
 
Misiunea S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A. - operatorul regional de servicii de apa si de canalizare pentru judetul Bacau - este aceea de a raspunde nevoilor de servicii publice de alimentare cu apa si de canalizare a clientilor, prin servicii prompte si de calitate.

Modalitati plata facturi

Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin:
platforma on-line;
 
logo netopia o aplicatie on-line disponibila pentru dispozitivele iOs si Andoid;
♦ aplicatia de mobil disponibila in Google Play, AppStore si App Gallery;
terminalele:
♦ casieriile proprii situate in str. Narciselor - nr. 14 si str. 9 Mai - nr. 80, de luni pana vineri, intre orele 09.00 -16.00;
♦ ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
♦ serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
♦ O.P. in urmatoarele conturi: vezi lista.
Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului!

Proiect POSMEDIU

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului:
„Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”.
Pentru detalii despre acest proiect accesati butonul:
 
buton POS
 
Rezultatul așteptat al proiectului îl repezintă creșterea gradului de acoperire a populației cu servicii de alimentare cu apă și canalizare până la un procent de 90% din aglomerările urbane incluse în proiect: Bacău, Moinești, Buhuși, Dărmănești și Tîrgu Ocna