• APA - element esential al vietii !
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Informare asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu - 15.11.2019


S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, care integrează concluziile studiului de evaluare adecvată, pentru proiectul ,,Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județul Bacău, în perioada 2014-2020”.

Tipul deciziei posibile luate de APM Bacău poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului și studiul de evaluare adecvata pot fi consultate la sediul APM Bacău din Bacău, str. Oituz, nr. 23, și la sediul S.C. C.R.A.B. S.A., str. Henri Coanda, nr. 2, în zilele de luni - joi, între orele 8.00 - 16.30 şi vineri, între orele 8.00 - 14.00.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet: http://apmbc.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată va avea loc la sediul Consiliului Județean Bacău, în data de 17.12.2019, începând cu orele 12.00, la sediul Primariei Valea Seaca în data de 18.12.2019, începand cu orele 12.00 și la sediul Primariei Moinești în data de 19.12.2019, începând cu orele 12.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/ opinii/ observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bacău, str. Oituz, nr. 23, judeţul Bacău, până la data de  16.12.2019.

Modalitati plata facturi

Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin:
platforma on-line;
 
logo netopia o aplicatie on-line disponibila pentru dispozitivele iOs si Andoid;
♦ aplicatia de mobil disponibila in Google Play, AppStore si App Gallery;
terminalele:
♦ casieriile proprii situate in str. Narciselor - nr. 14 si str. 9 Mai - nr. 80, de luni pana vineri, intre orele 09.00 -16.00;
♦ ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
♦ serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
♦ O.P. in urmatoarele conturi: vezi lista.
Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului!

Proiect POSMEDIU

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului:
„Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”.
Pentru detalii despre acest proiect accesati butonul:
 
buton POS
 
Rezultatul așteptat al proiectului îl repezintă creșterea gradului de acoperire a populației cu servicii de alimentare cu apă și canalizare până la un procent de 90% din aglomerările urbane incluse în proiect: Bacău, Moinești, Buhuși, Dărmănești și Tîrgu Ocna