S.C. CRAB S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”. Pentru detalii accesati link-ul de mai jos:
buton POS
 
captare

Municipiul Bacau
- este alimentat din trei surse: Lacul Poiana Uzului si Uzina de Apa Darmanesti, localizata la aproximativ 50 km la vest de oras si doua fronturi de captare apa subterana, localizate la aproximativ 5 km la nord de oras.
Captari de apa subterana:
a) Statia Margineni
Fronturi de captare: Margineni I (28 foraje), Hemeius I + II (13 + 5 foraje)
Adâncime: 8-12 m sub nivelul solului, capacitate: max. 270 L/s
b) Statia Gheraiesti
Fronturi de captare: Margineni II (16 foraje), Gheraiesti I + II (44 + 35 foraje)
Adâncime: 9-15 m sub nivelul solului, capacitate: max. 415 L/s
Captare de suprafata
Aductiune UTA Darmanesti - Bacau
Aductiune Margineni - Barati
Aductiuni de la foraje la statiile de pompare Margineni si Gheraiesti
Comuna Magura - put forat la adâncime, debit 20 mch.
Comuna Hemeius - comuna Hemeius are ca sursa de alimentare cu apa rezervorul Trebes al comunei Margineni.
Comuna Letea Veche - nu exista captare.
Comuna Margineni - comuna se alimenteaza din sursa de suprafata din Lacul Poiana Uzului prin conducta de a aductiune Darmanesti - Bacau.
Comuna Traian - sistemul de alimentare cu apa al comunei Traian primeste apa din cele doua puturi de adâncime. Statia de pompare asigura un debit de 13,04 mch.
Comuna Prajesti - sistemul de alimentare cu apa al comunei Prajesti primeste apa din cele trei puturi de adâncime. Statia de pompare asigura un debit de 28,8 mch.
Comuna Faraoani - sistemul de alimentare cu apa al comunei Faraoani primeste apa din cele 10 puturi de adâncime. Statia de pompare asigura un debit de 56,88 mch.
Comuna Tatarasti - sistemul de alimentare cu apa al comunei Tatarasti primeste apa din putul de adâncime. Statia de pompare asigura un debit de 15,2 mch.
Comuna Filipesti - sistemul de alimentare cu apa al comunei Filipesti primeste apa din putul de mica adancime.
Orasul Tîrgu Ocna - este alimentat din ramura sudica a sistemului principal Caraboaia prin intermediul a doua conexiuni.
Comuna Stefan Cel Mare - sistemul de alimentare cu apa din comuna primeste apa tratata din Lacul Poiana Uzului prin conducta de a aductiune Darmanesti - Comanesti.
Comuna Buciumi - sistemul de alimentare cu apa din comuna primeste apa tratata din Lacul Poiana Uzului prin conducta de a aductiune Darmanesti - Comanesti.
Comuna Casin - sistemul de alimentare cu apa din comuna primeste apa tratata din Lacul Poiana Uzului prin conducta de a aductiune Darmanesti - Comanesti.
Orasul Buhusi - este alimentat din 3 surse de apa subterana: Coscav, Poiana Morii, Bistrita (retea separata) si o sursa de rezerva suplimentara este Frunzeni si 4 fronturi de captare: Coscav (capacitate 20 L/s), Poiana Morii (8 foraje, 35 L/s), Bistrita (4 L/s) si Frunzeni (10 foraje în rezerva).
Orasul Moinesti - este alimentat din sistemul principal caraboaia si se gaseste la capatul ramurii sudice. Cea mai veche statie de pompare Vasiesti a fost înlocuita de noua statie de pompare comuna Vermesti (care alimenteaza si cele 3 comune Poduri, Ardeoani si Magiresti).
Comuna Ardeoani - sistemul de alimentare cu apa din comuna primeste apa tratata din Lacul Poiana Uzului prin conducta de a aductiune Darmanesti - Moinesti.
Comuna Poduri - sistemul de alimentare cu apa din comuna primeste apa tratata din Lacul Poiana Uzului prin conducta de a aductiune Darmanesti - Moinesti.
Comuna Magiresti - sistemul de alimentare cu apa din comuna primeste apa tratata din Lacul Poiana Uzului prin conducta de a aductiune Darmanesti - Moinesti.
Orasul Darmanesti - este alimentat din ramura nordica a sistemului principal Caraboaia prin intermediul a 14 conexiuni. Statie de pompare 264 mc/zi (pentru alimentarea cartierului Lapos).
 

    Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin terminalele:
payzone   PayPoint
un-doi westaco
situate în cadrul unor magazine locale de tip universal, staţii de benzină, minimarket-uri şi supermarket-uri.
    Alte alternative pentru plata acestor facturi sunt:
- casieria proprie situata in str. 9 Mai, nr. 80, de luni pana vineri intre orele 09.00 -17.00;
- ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
- serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
- prin O.P. in urmatoarele conturi: (apasati aici pentru vizualizare);
    Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului.
 

Vizitatori on-line

We have 25 guests online